Yksityisyyden suoja

Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Vieraillessasi Ruokavalio.com verkkosivustolla IP-osoitteesi voidaan kirjata sivuston lokiin samoin kuin käyttöpäivämäärä ja -aika. Näitä tietoja käytetään kävijämäärien tilastolliseen analysointiin ja verkkosivuston parantamiseen. Mikä tärkeintä, tallennettuja IP-osoitteita ei ole linkitetty henkilökohtaisiin tunnistetietoihin.

Evästeet

Affiliate ja kampanjaverkot käyttävät evästeitä näyttääkseen mainoksia. Mainokset valitaan tämän ja muiden verkoston sivujen käyntien perusteella.

Huom.

Ruokavalio.com sivuston kirjoittaja ja julkaisija eivät ole lisensoituja lääkäreitä eivätkä anna lääketieteellistä neuvontaa tai diagnosoi tai hoida mitään sairauttasi. Keskustele aina lääkärisi kanssa henkilökohtaisista terveydellisistä, lääketieteellisistä, hormonaalisista ja verensokeriin liittyvistä ongelmistasi. Tämän sivuston sisältö on esitetty vain tiedoksi, eikä sitä ole tarkoitettu lääketieteelliseksi neuvoksi tai korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Jokaisen, joka haluaa aloittaa ruokavalion, lääkkeiden, liikunnan tai elämäntapojen muutoksen sairauden tai terveydentilan ehkäisemiseksi tai hoitamiseksi, tulee aina ensin neuvotella pätevän terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ja pyytää häneltä lupa ja ohjausta.